Изпълнителният директор на ПСЖ Леонардо обвини Реал Мадрид в проява на неуважение към клуба заради коментарите на представители на Кралския клуб относно звездата на парижани Килиан Мбапе.

Френският национал бе близо до трансфер на "Сантяго Бернабеу" през лятото, а наскоро призна в интервю, че е искал да си тръгне от ПСЖ преди началото на сезона. Вчера президентът на мадридчани Флорентино Перес вчера заяви, че се надява до "1 януари всичко с Мбапе да бъде решено". "Тези коментари на Перес само продължават линията на неуважение към ПСЖ и Килиан. В една седмица играч на Реал Мадрид (Карим Бензема), треньорът (Карло Анчелоти) и сега президентът на Реал Мадрид говорят за Килиан сякаш той вече е в техния отбор. Флорентино Перес вече говори с феновете на Реал Мадрид за Килиан. Това е липса на уважение и ние няма да я толерираме", коментира Леонардо.

"Флорентино прави това от две години. Трансферният прозорец е затворен, в момента тече сезонът. Имаме мачове и Реал Мадрид не може да продължава да се държи така. Трябва да спрат. Килиан е играч на ПСЖ", допълни той.